ZoekAccountWinkelwagenContactDownloadsFaqInlog dealersTwitter Facebook Instagramwachtwoord vergeten
\"\"
Home

Mobiele slijpservice

Informatie slijpen

Slijpopdracht

Webwinkel

Registreren
Onderhoud en afstelling tondeuse


Wanneer u uw tondeusemessen en uw tondeuse goed onderhoudt geniet u langer van uw geslepen messen!

Het is verstandig na iedere scheerbeurt de scheerkop (onder-, bovenplaat) te ontdoen van haar. Wanneer al het haar uit de scheerkop is verwijderd  olie aan beide zijden uw messen en tussen de tanden, tijdens het oliën de machine laten draaien. Indien u de tondeusemessen / scheerkoppen heeft laten slijpen, altijd eerst beginnen na montage met olieen van het boven en ondermes!
Bewaar uw tondeuse(messen) op een droge plaats en scherm de messen af.

De stelschroef van uw scheerkop niet te los draaien, indien men de stel schroef te los draait scheert uw tondeuse niet naar behoren en maakt deze alleen veel toeren. De stelschroef strak aan draaien en goed oliën geeft u een beter scheerresultaat! De stelschroef handvast aandraaien en een kwartslag terug draaien. Bij intensief gebruik tussendoor de scheerbeurt oliën .

Indien de stelschroef te los staat en u gaat er mee scheren komt er haar tussen de messen en zal de tondeuse niet scheren. Maak de messen los en reinig deze van het haar. Olie de messen opnieuw en draai de stelschroef opnieuw goed aan.

Tip:
Was het te scheren haar grondig alvorens te scheren, kleine stof en zanddeeltjes zorgen voor een aanmerkelijke slijtage!
Terug...
Disclaimer Beoordeel Hollandse Slijpservice op Facebook