ZoekAccountWinkelwagenContactDownloadsFaqInlog dealersTwitter Facebook Instagramwachtwoord vergeten
\"\"
Home

Mobiele slijpservice

Informatie slijpen

Slijpopdracht

Webwinkel

Registreren


Imitatie Global messen
Het komt steeds vaker voor dat imitatie Global messen onze neus passeren in de slijperij.
De huidige imitatie Global messen lijken optisch identiek. De gebruiker van deze imitatie messen gaat er van uit dat deze Global messen ook daadwerkelijk merk echt zijn!  
Op de foto rechts ziet u 2 ooglijkende Global messen, echter het  onderste mes op foto 1 is een imitatie! Klik voor vergroting op de foto.


Indien er imitatie Global messen de slijperij binnen komen, wordt dit kenbaar gemaakt en vermeld op de slijpzak. Zodra deze situatie zich voordoet kunt u een echt Global mes vergelijken met het imitatie Global mes.
Het heft van de imitatie Global messen heeft minder antislip puntjes, dan de orginele Global messen.
De staal kleur van het imitatie Global mes is ook te onderscheiden van het echte Global mes.
Het staal van imitatie Global messen heeft een blauwe doffe gloed.  Imitatie messen van Global kunnen ook aan de verkeerde kant van het lemmet zijn gestempeld, afhankelijk van het z.g.n. type Global mes.
Er zijn oneffenheden bij het imitatie Global mes zichtbaar, in de wangen van het imitatie Global mes zijn deuken waarneembaar. U ziet dit het beste onder een lamp of bij goed daglicht.
Voor de rest is het imitatie Global mes optisch identiek gelijk aan een echt Global ® mes. Echter de kwaliteit van de imitatie Global messen laat te wensen over!

Website: Tros Radar
Terug...
Disclaimer Beoordeel Hollandse Slijpservice op Facebook