ZoekAccountWinkelwagenContactDownloadsFaqInlog dealersTwitter Facebook Instagramwachtwoord vergeten
\"\"
Home

Mobiele slijpservice

Informatie slijpen

Slijpopdracht

Webwinkel

Registreren
\"\"

Slijperij en vakmanschap
Messen en scharen slijperij de Hollandse SlijpService heeft sinds 1795, generatie op generatie, de slijptechniek verfijnd. Zo is door de tijd heen een slijptechniek ontwikkeld die door geen ander wordt toegepast. Alle te slijpen gereedschappen worden op professionele slijpmachines geslepen en geconditioneerd om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. 
CONSUMENTEN PRIJSLIJST 2022 klik op de link.

Wanneer de kwaliteit van de te slijpen messen toereikend is wordt er met een kunst lederen beklede schijf geslepen. Dit in combinatie met een unieke slijppasta wordt het snijdgereedschap scherper dan ooit tevoren! Het mes en de hardheid van het staal bepalen met welke schijf en toerental geslepen wordt. In combinatie met slijppasta wordt het beste resultaat verkregen.

Bij de door de Hollandse SlijpService gebruikte technieken en materialen worden uw messen scherper dan u ooit gewend was. Uw messen zullen snijden zoals het behoort.
De Slijperij van de Hollandse Slijpservice worden aanbevolen door de fabrikanten, merken en importeurs van: Dovo, Dreizack - Wusthof, Herder, Joewell, Kai, Kyocera, Mundial, Nipponblades, Porsche, Solicut, Goldhamster, Tojiro, Wasa, Mundial, BS Solingen, WMF, etc.

Bij sommige slijperijen slijpt men messen op een slijpsteen. Op een slijpsteen loopt de wrijvingswarmte temperatuur snel op, waardoor het staal al snel een te hoge temperatuur krijgt. Door een te hoge temperatuur verdwijnt de hardheid uit het staal, met als gevolg dat de geslepen messen steeds sneller bot zullen worden.

Bij het slijpen van snijgereedschappen is het belangrijk om de wrijvingswarmte te reduceren tijdens het slijpproces. Als snijgereedschap opnieuw verhit wordt ontneemt dit proces de hardheid van uw snijdgereedschap.


Hoe werkt het:
Zakelijke klanten, instellingen, horeca, industrie, kapsalon, trimsalon, veehouderijen, etc. kunnen gebruik maken van de modernste mobiele slijpwerkplaats, welke op locatie inzetbaar is. 

Particulieren en tevens zakelijke klanten kunnen ook bij meer dan 60 dealer slijpservicepunten in Nederland en Belgë terecht, u kunt er  botte messen en scharen inleveren en wederom binnen 3-5 werkdagen weer vlijmscherp afhalen. Voor inleverdata neemt u contact op met uw slijpservicepunt
U rekent het bedrag af bij het dealer slijpservicepunt waar u het heeft gebracht. (letop bij sommige slijpservicepunten kunnen verzendkosten worden doorberekend, vraag er naar) Bij de andere slijpservicepunten betaald u geen verzendkosten!
Indien er geen slijpservicepunt bij u in de buurt is, kunt u het ook zelf afhandelen.
 

Disclaimer Beoordeel Hollandse Slijpservice op Facebook