ZoekAccountWinkelwagenContactDownloadsFaqInlog dealersTwitter Facebook Instagramwachtwoord vergeten
\"\"
Home

Mobiele slijpservice

Informatie slijpen

Slijpopdracht

Webwinkel

Registreren
\"\"


Slijpen van tondeuse messen, tondeuse platen, scheerkoppen voor uw scheermachine en tondeuse


Sinds drie generaties slijpt de Hollandse SlijpService ook tondeuse messen, -platen en scheerkoppen. Vanaf de eerste "tondeuse" tot de tondeuses van deze tijd worden de tondeusemessen, -platen en scheerkoppen door de Hollandse SlijpService weer perfect afgeleverd.

Het slijpen van scheerkoppen en tondeusemessen is een omvangrijk proces. Zo wordt een tondeuse die gebruikt wordt voor vee anders geslepen dan een tondeuse voor mensenhaar of een trimtondeuse voor honden. Afhankelijk van de toepassing kiest de Hollandse SlijpService de juiste slijpmachine, in combinatie met de juiste slijpschijf en slijppasta.

Soorten tondeuses en verschillende toepassingen:

Honden tondeuse - scheerkop met stelschroef
Schapen tondeuse - scheerkop met stelschroef
Vee tondeuse -  scheerkop met stelschroef
Mensen tondeuse - losse messen

Scheerkoppen zonder stelschroef maar met een klem worden NIET geslepen. De scheerkop met een klem bevestiging op het bovenmes en kan niet worden afgesteld. (middelste foto)

Merken die worden geslepen zijn: Aesculap - Hauptner - Heiniger - Liscop - Lister  en Wahl

Prijzen excl. btw.

Hoe werkt het:
Zakelijke klanten, instellingen, horeca, industrie, kapsalon, trimsalon, veehouderijen, etc. kunnen gebruik maken van de modernste mobiele slijpwerkplaats, welke op locatie inzetbaar is. 

Particulieren en tevens zakelijke klanten kunnen ook bij meer dan 60 dealer slijpservicepunten in Nederland en Belgë terecht, u kunt er  botte messen en scharen inleveren en wederom binnen 3-5 werkdagen weer vlijmscherp afhalen. Voor inleverdata neemt u contact op met uw slijpservicepunt
U rekent het bedrag af bij het dealer slijpservicepunt waar u het heeft gebracht. (letop bij sommige slijpservicepunten kunnen verzendkosten worden doorberekend, vraag er naar) Bij de andere slijpservicepunten betaald u geen verzendkosten!
Indien er geen slijpservicepunt bij u in de buurt is, kunt u het ook zelf afhandelen.

Met de  juiste machines, slijpschijven  en slijppasta’s worden uw tondeuseplaten / scheerkoppen  in perfectie geslepen en geconditioneerd.
Let op: tondeuseplaten, tondeusemessen en/of scheerkoppen, dienen altijd als stel te worden aangeboden. Wanneer één plaat mist kan de Hollandse SlijpService uw platen immers niet optimaal op elkaar afstemmen!


Disclaimer Beoordeel Hollandse Slijpservice op Facebook