ZoekAccountWinkelwagenContactDownloadsFaqInlog dealersTwitter Facebook Instagramwachtwoord vergeten
\"\"
Home

Mobiele slijpservice

Informatie slijpen

Slijpopdracht

Webwinkel

Registreren
\"\"


Messen restauratie
In de slijperij van de Hollandse SlijpService kunnen ook oude lemmeten van messen opgeknapt en gerestaureerd worden. Deze worden standaard gepolijst, geslepen en geconditioneerd.


Recensie restauratie van messen:

Na jarenlang in keukens te hebben gewerkt, waarbij mijn messen veel werk hebben verzet, was het hard nodig om mijn messen weer eens te laten slijpen. Enige tijd geleden, tijdens een cateringklus samen met een kennis, irriteerde ik mij namelijk mateloos aan mijn messen want deze bleken wel erg bot te zijn. Aanzetten lukte nog wel maar scherp werden ze er niet van. In het verleden heb ik ze bij verschillende bedrijven laten slijpen maar nooit naar volle tevredenheid. Scherp waren ze dan wel, dus functioneel, maar óf het mes was erg ingekort qua lemmet óf de slijprand was erg groot. Vaak kreeg ik 'verouderde' messen terug die eerder mishandeld dan behandeld leken. Erg blij werd ik er dan ook niet van. Daarom heb ik deze keer ruim de tijd genomen om verschillende opties na te gaan om zo hopelijk de beste keuze te maken.
 
In een kookwinkel heb ik gevraagd of zij een GOED adresje wisten voor mijn "probleempje". Ik kreeg toen direct twee flyers, beiden van de Hollandse SlijpService  waren. Daar had ik echter nog nooit van gehoord en ben toen eerst maar eens de website gaan bezoeken. Deze oogde erg netjes, overzichtelijk en professioneel. Aangezien ik aardig wat messen had om te laten slijpen heb ik vervolgens contact opgenomen via email om te vragen hoe e.e.a. in zijn werk zou gaan. Er bleken een aantal mogelijkheden te zijn, ik heb ervoor gekozen om mijn messen op te sturen, overigens nog steeds met argwaan gezien mijn ervaringen in het verleden.
 
Op maandag heb ik het eerste pakketje verstuurd en op vrijdag in dezelfde week retour ontvangen. Behoorlijk snel zoals ook aangegeven op de website.
Na het zien van het resultaat was ik totaal om. Waarom wist ik het bestaan van dit bedrijf niet eerder? De messen waren als nieuw...  Ik was totaal verrast en werd er erg blij van.
Ik ben toen al mijn messen gaan verzamelen die ook voor deze behandeling in aanmerking zouden kunnen komen.
 
In mijn zoektocht naar messen kwam ik nog een kapmes van 31 cm tegen. Totaal verroest en bot, je kon er niet eens een plakje boter mee snijden.
Eerst twijfelde ik nog omdat het een "oud" mes betrof. Deze zit namelijk al drie generaties in de familie. Daarom heb ik toch maar eerst contact gezocht met de Hollandse Slijpservice, met de vraag of zij deze uitdaging aandurfde. Geen probleem werd mij verteld. Dus ik heb het mes op goed geluk toch maar opgestuurd en het resultaat mag er zijn. zoals je hiernaast kunt zien.
 
Al mijn twijfels zijn door de Hollandse SlijpService weggenomen.
Ik kan dan ook iedereen de Hollandse SlijpService van harte aanbevelen.
 
Een vriendelijke groet,
Alain van Apeldoorn.

Disclaimer Beoordeel Hollandse Slijpservice op Facebook