ZoekAccountWinkelwagenContactDownloadsFaqInlog dealersTwitter Facebook Instagramwachtwoord vergeten
\"\"
Home

Mobiele slijpservice

Informatie slijpen

Slijpopdracht

Webwinkel

Registreren
\"\"
Dolk zakmes multitool en zwaard slijpen

Dolken, zakmessen, multitools en zwaarden zijn er in vele maten en soorten. Ieder type mes is gemaakt voor een ander doeleinde.
Bij de Hollandse SlijpService worden deze geslepen en geconditioneerd voor het juiste doel.
De samenstelling, snede en hardheid van het staal bepalen met welke machine en slijppasta geslepen gaan worden, voor het beste resultaat.

In de slijperij worden oa. de merken Boker, Buck, Cold Steel, Fallkniven, Fox, Gerber, Herbertz, Leatherman, Ontario, Puma, Sog in top conditie gebracht.
De dolken, zakmessen, multitools en zwaarden kunnen op verschillende manieren convex geslepen zijn. De prijs stelling voor het convex slijpen en conditioneren, hangt dus af van het type en de kwaliteit van het lemmet.

Hoe werkt het:
Zakelijke klanten, instellingen, horeca, industrie, kapsalon, trimsalon, veehouderijen, etc. kunnen gebruik maken van de modernste mobiele slijpwerkplaats, welke op locatie inzetbaar is. 

Particulieren en tevens zakelijke klanten kunnen ook bij meer dan 60 dealer slijpservicepunten in Nederland en Belgë terecht, u kunt er  botte messen en scharen inleveren en wederom binnen 3-5 werkdagen weer vlijmscherp afhalen. Voor inleverdata neemt u contact op met uw slijpservicepunt
U rekent het bedrag af bij het dealer slijpservicepunt waar u het heeft gebracht. (letop bij sommige slijpservicepunten kunnen verzendkosten worden doorberekend, vraag er naar) Bij de andere slijpservicepunten betaald u geen verzendkosten!
Indien er geen slijpservicepunt bij u in de buurt is, kunt u het ook zelf afhandelen.


Zie slijp tarieven
 

Disclaimer Beoordeel Hollandse Slijpservice op Facebook