ZoekAccountWinkelwagenContactDownloadsFaqInlog dealersTwitter Facebook Instagramwachtwoord vergeten
\"\"
Home

Mobiele slijpservice

Informatie slijpen

Slijpopdracht

Webwinkel

Registreren
\"\"


Speciaal voor kapper kapster en kapsalons

De Hollandse SlijpService heeft sinds 1987 een speciale slijpafdeling voor het slijpen en conditioneren van kappersscharen, coupescharen, slicescharen, trimscharen, veescharen, tondeuse messen, scheerkoppen Deze worden tot in perfectie geslepen.

Een kappersschaar professioneel slijpen gebeurt op vier verschillende 400V slijpmachines. Het knipblad van een kappersschaar is hol geslepen, we noemen dit ook wel honen. De holgeslepen binnenzijde zorgt ervoor de er meer lucht tussen de binnen bladen kan om de schaar zo licht mogelijk te laten knippen ivm met de weerstand op de knipbladen. Een kappersschaar scherp maken op een wetsteen is wetten. Op een wetsteen kan je de binnen bladen van een kappersschaar wetten, echter verlies hierdoor de vorm in de schaar.
In de vaste slijperij en mobiele slijpservice wordt gewerkt met professionele slijpmachines.

Wilt u de kappersscharen vakkundig laten slijpen, honen en conditioneren, dient u zich te registeren, wij hebben dan uw gegevens voor de factuur. Nadat u bent geregistreerd kunt u alle kappersscharen en eventuele barbiermessen toesturen naar onze postbus of gebruik maken van de mobiele Haarscherp slijpservice

Meer informatie slijpen kappersscharen haarscharen veescharen etc.

Disclaimer Beoordeel Hollandse Slijpservice op Facebook