ZoekAccountWinkelwagenContactDownloadsFaqInlog dealersTwitter Facebook Instagramwachtwoord vergeten
\"\"
Home

Mobiele slijpservice

Informatie slijpen

Slijpopdracht

Webwinkel

Registreren
\"\"
Keuze mobieleslijpservice

Tandheelkundige scalers en curettes instrumenten slijpen


Welkom bij Dental Hollandse SlijpService, bekijk hier de presentatie

Scalers en curettes zijn de meest toegepaste instrumenten voor het verwijderen van tandsteen. Met ultrasone kan het tandsteen tot ca. 70% worden verwijderd. Om het resterende tandsteen te verwijderen moet altijd het handinstrumentarium worden gebruikt.

Voor een optimaal behandelresultaat dient de snijrand van het werkblad van de hand- instrumenten altijd de juiste vorm te hebben en scherp te zijn. Met bot instrumentarium is het onprettig werken en loop je het risico dat het tandsteen wordt gebruneerd, waardoor het later lastiger te verwijderen is. Met scherp instrumentarium is tandsteen volledig te verwijderen, hetgeen de kwaliteit van de behandeling ten goede komt.

Scherpe instrumenten bevorderen bovendien een goede controle en verminderde kans op weefselbeschadiging, pijn en instrumentbreuk. Met botte instrumenten zal men meer druk moeten toe te passen, terwijl met scherpe instrumenten er makkelijkelijker wordt gewerkt  en dit minder vermoeiend is en RSI achtige klachten voorkomt. Bovendien is het voor de patiënt comfortabeler en de behandeling efficiënter.

Alle te slijpen instrumentarium voor de tandzorg worden altijd gecontroleerd op de juiste scherpheid!

De handinstrumentarium worden niet in een mobiele slijpwerkplaats uitgevoerd, maar in een vaste slijperij voor stabiliteit in het fijn slijpen. 

Zelf opsturen van uw instrumenten naar:

Dental Hollandse SlijpService
Reijmersweg 9
4474 AP Kattendijke


Disclaimer Beoordeel Hollandse Slijpservice op Facebook