ZoekAccountWinkelwagenContactDownloadsFaqInlog dealersTwitter Facebook Instagramwachtwoord vergeten
\"\"
Home

Mobiele slijpservice

Informatie slijpen

Slijpopdracht

Webwinkel

Registreren
\"\"
Solicut , Goldhamster messen


FELIX ZEPTER FIRST CLASS WEBWINKEL                                        


Alle vermelde prijzen zijn excl. BTW. Bij aankopen uit de webwinkel worden vanaf €55,00 exclusief BTW geen verzendkosten aan u berekent.
Orders van minder dan €55,00 exclusief BTW worden €6,95 verzendkosten in rekening gebracht.

Felix Zepter messen stammen uit 1948 en zijn voortgekomen uit het merk Goldhamster in het Duitse Solingen door de familie Schaaf. De familie Schaaf heeft deze messen tot 2005 verkocht onder het welbekende merk Goldhamster. In 2005 is het merk Goldhamster overgenomen door het eveneens in het Duitse Solingen gevestigde Solicut, de laatste overname was in 2014 en gaat verder onder de naam Felix Zepter tevens in Solingen gevestigd.  

De Felix Zeptert messen zijn gefabriceerd van ijsgehard, roestvrij molybdenum staal (X 50 Cr MoV 15). In combinatie met de kwalitatief zeer hoogstaande kunststof soorten die zijn gebruikt voor het heft staat een Solicut mes garant voor jarenlang gebruiksgemak.

De bekendste serie van de Felix Zepter messen, is de First Class, een naam die deze serie prima omschrijft. Deze First Class messen zijn monoblock gesmeed en de kunststof grepen zorgen samen met het relatief zware heft voor een ongeëvenaard gebruiksgemak.

In de webwinkel  van de Hollandse SlijpService vindt u Felix Zepter messen voor scherpe prijzen. Voordat u producten kunt bestellen in de webwinkel dient u zich eerst te registreren. Registreren  is eenmalig, vrijblijvend en gratis. De door u verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt in het kader van de door u verleende toestemming.  

Disclaimer Beoordeel Hollandse Slijpservice op Facebook