ZoekAccountWinkelwagenContactDownloadsFaqInlog dealersTwitter Facebook Instagramwachtwoord vergeten
\"\"
Home

Mobiele slijpservice

Informatie slijpen

Slijpopdracht

Slijpabonnement

Webwinkel

Registreren
\"\"

recensie en review

Door uw mening achter te laten (*anoniem, met een gekozen of uw echte naam) werkt u mee aan een transparantere wereld tussen de HSS, nieuwe en of bestaande klanten. 
Plaats hier uw recensie. 

Recensies slijpen:

Wat een genot! De door HSS geslepen messen zijn echt fantastisch. Ik heb mijn messen enkele keren laten slijpen bij anderen en zelfs een keer op de markt, maar wat heb ik daar spijt van! Ik wist niet dat er een inleverpunt in de buurt was en daarom geen gebruik van HSS gemaakt. Nu dus wel en het is het geld dubbel en dwars waard! Beter als nieuw zijn de messen nu en het werken ermee is echt fantastisch. Ik raad het iedereen die om z’n messen geeft, van harte aan.
Website: bron

Onlangs op aanraden van mijn moeder de dinermessen laten slijpen en bij een slijpservice punt gebracht van de Hollandse Slijpservice. Binnen 4 werkdagen werd ik gebeld dat mijn messen er weer waren. Thuis aangekomen heb ik de dinermessen voorzichtig uitgepakt, want ze zijn ECHT zo scherp!! Pleisters werden erbij geleverd, dat vond ik wel een super service en in zijn geheel geen overbodige luxe. S- avonds met de familie aan tafel zijn de pleisters gebruikt en zelfs te kort. Onze ervaring is overweldigend want dit hadden wij nooit verwacht. Ik snap niet dat nieuwe messen die je in een winkel koopt eigenlijk helemaal niet snijden in vergelijking met de kwaliteit die de Hollandse slijpservice levert. Ik kan echt iedereen aanbevelen hier zn messen te laten slijpen voor een schappelijke prijs, want deze geleverde kwaliteit steekt met kop en schouders boven alles uit! Een echte eye opener. 
Website: bron

Hollandse slijpservice is denk ik de beste slijperij van Nederland, gebruiken ook verschillende slijppasta's voor verschillende messen, slijpen ook met leer..
Wangen van de messen worden ook bijgeslepen...
En niet onbelangrijk, zelfs 3 sterrenchefs laten hun messen daar slijpen.
Website : bron


Scherper dan een nieuw mes.
Onlangs in Amsterdam bij Studio Bazar mijn Kai Shun messen laten slijpen. Afgelopen weekend de pas geslepen Kai messen getest in onze keuken van het restaurant. Wat een verschil met hoe het ooit was! Helemaal TOP, zo scherp. De pleisters zijn al op en de andere messen uit de keuken volgen snel ;-) De Hollandse Slijpservice is een ECHTE aanrader voor iedereen die met plezier in de keuken staat!!
Website: bron


Waanzinnig! Nog nooit heb ik zo fijn vlees gesneden, niks zagen, maar zo soepel gleed het mes er doorheen, fantastisch geslepen. TOP!!!! Ik ben blij met de HSS!!! Ik raad HSS iedereen aan, de beste ooit!
Website: bron


Erg aan te bevelen.
Mijn messen waren zeer bot en via het servicepunt in Delft - georg jensen - de messen laten opsturen naar hss. Binnen 1 week waren de messen terug, zeer goed en scherp gesneden. De pleister welke erbij geleverd werd had ik gelijk nodig. Wat een genot om weer in de keuken te staan en het vlees te snijden. Veel te lang gewacht. Jan v d P.
Website: bron
 
 
Wusthof Classis.
Vandaag mijn wusthof classic teruggekregen. Vele malen scherper dan bij de aankoop! Top kwaliteit voor een schappelijke prijs. Ik zou haast zeggen, beter kan niet.
Website: bron


2 jaar geleden hebben wij nieuw bestek gekocht bij Sola en 2 jaar lang irriteerden wij ons aan de messen: je kon er niet eens je brood mee snijden, laat staan een stukje vlees. Na 2 jaar irritatie heb ik vorige week deze messen (in totaal 18 stuks) laten slijpen bij HSS en nu zijn ze super-scherp, geweldig!  Geen irritatie meer als je je vlees op je bord wilt snijden, super!
Website: bron

Dit bedrijf mag alleen aan mijn messen komen om te slijpen, het oude ambacht zoals het hoort.
Website: bron

Het is dat ik aan de handvatten van mijn messen kon zien dat het de oude waren.... Ik heb mijn messen als nieuw teruggekregen, scherper dan ooit.
Binnen korte tijd uitgevoerd (vijf werkdagen), en voor een alleszins schappelijik bedrag.
Ik ga nooit meer ergens anders heen!
Website: bron

Heb pasgeleden diverse huis (bestek wat al meer dan 25 jr dagelijks gebruikt wordt), tuin (de messen van de grasmaaier), en keuken (zeer oude messen uit een erfenis van oma, had zij gekocht bij Passieux senior) messen laten slijpen bij de HSS.  In een woord : GEWELDIG
Ik wist niet dat een mes ZO scherp kon zijn.
Een klein nadeel (ha ha), als je niet voorzichtig bent heb je de meegeleverde pleister snel nodig :)
Website: bron

Drie Dreizack-Wusthof messen laten slijpen bij HSS. Bij terugkomst zien ze er weer als nieuw uit en zijn ongelooflijk scherp. Diep onder de indruk! Topkwaliteit op eenzame hoogte voor een schappelijke prijs. Absolute aanrader!
@NSforens
Website: bron

Ik als hobby kok had 3 Global messen besteld en 1 mes opgestuurd om te laten conditioneren.
Binnen 5 dagen de messen geconditioneerd geleverd en mijn opgestuurde mes als bonus gratis geconditioneerd retour. Vak werk en ik zal daar nog veel gebruik van maken.
Website: bron

Geweldig, mijn Santoku was botter dan bot, punt krom, helemaal nuttelloos. Na inleveren bij een plaatselijke kookwinkel was er na 2 dagen al een belletje, mes klaar!
Ik ben niet snel tevreden, maar dit is service waar ik van hou. En het slijp resultaat? Ik ben zwaar onder de indruk, ik ben bijna bang voor mijn eigen mes... Prachtig geslepen, een perfecte nieuwe punt en het damascus staal straalt mij weer toe :-)
Top gasten! Jullie durft ik mijn geliefde staal toe te vertrouwen!
M. Biesenbeek
Website: bron

Beste messenslijper van Nederland:
Het eerste wat ik gedaan heb toen ik van de hotelschool afkwam was een messenset kopen bij Passieux in Goes, nu 18 jaar geleden, deze messen snijden nog steeds uitzonderlijk goed en worden 2 a 3 x per jaar uitstekend geslepen door hen, nu HSS. Heb ooit 1 x mijn messen ergens anders gebracht maar dat nooit weer. Ook de messen van het restaurant gaan er al jaren naar toe, sinds enkele jaren krijgen we daar mooie blauwe pleisters bij. Als we ze ophalen en de afspraak is, wie zich als eerste snijd die betaald bier voor de keuken, lang duurt dat nooit, zo super scherp zijn ze.
Website: bron

Vakwerk:
Drie messen ingeleverd bij de schoenmaker op de hoek, en vier dagen later weer opgehaald. Vlijmscherp, prachtig geslepen. Echt een genot om mee te snijden. Vakwerk!
Website: bron

Geachte heer Passieux,
U heeft de tekst op uw website meer dan waar gemaakt, zo scherp zijn ze nog niet eerder geweest. Ik zal mijn kennissen en klanten naar u doorverwijzen.
Met vriendelijke groet, Ruth Nagel, Westbroek

Pas ontdekt dat koken en met name de voorbereidingen veel sneller en plezieriger zijn,mijn gerechten er fraaier uizien met mooi gesneden ingredienten,nadat ik mijn messen had laten slijpen bij de Hollandse SlijpService. Werkelijk vlijmscherp kreeg ik ze, al na een paar dagen (inclusief pleister)weer terug,nadat ik ze gewoon bij mij in de buurt had ingeleverd. Die pleister vond ik een leuk gebaar,maar hopelijk zal ik die niet nodig hebben.Behalve de pleister kreeg ik ook nog goede tips voor het gebruik en onderhoud van mijn keukenmessen. Ik ben SUPER tevreden! Vooraf waren de kosten, afhankelijk van de lengte van de messen precies bekend, geen onaangename verassingen dus achteraf.De echte grote verrassing was dat ik niet wist dat messen zo scherp konden zijn.
Website bron

Onlangs heb ik via de kookwinkel 'En Garde', Prinsestraat in Den Haag (wegbrengadres), een in Frankrijk gemaakt en gekocht damast knipmes laten slijpen door de HollandseSlijpService. Dit mes kocht ik eerder dit jaar in een oud stadje in het binnenland van Frankrijk, niet ver van de Pyreneeën. Het was een onder licentie vervaardigt L'Aguiole mes. De damasttekening was prachtig, alleen was het lemmet niet geslepen en dus bot. In Den Haag bracht ik dit mes naar een 'gewone' slijperij waar het keramisch werd geslepen via de gewone aanzet-methode, maar dit resultaat viel tegen. Via internet vond ik de HollandseSlijpservice die damast messen op de Japanse wijze slijpen: het resultaat is niet alleen een scheermesscherp lemmet, het glimmend geslepen en gepolijste gedeelte is een lust voor het oog! De leuk verpakte bijgeleverde pleister beschouw ik als zeer klantvriendelijk.
Met vriendelijke groeten, E.P.A. den Uijl, Den Haag

Vorige zomer was ik bij mijn dochter op vakantie.Zij had haar messen via een slijpservicepunt van "de Hollandse Slijpservice" in Haarlem, haar tafelmessen opnieuw laten kartelen. Bij haar huwelijk in 1995 , had ze een bestek cassette van WMF aangeschaft. Een prima kwaliteit en derhalve loonde het de moeite deze messen opnieuw te laten kartelen. Na enkele dagen kon ze deze messen weer ophalen bij het betreffende servicepunt van de Hollandse Slijpservice, "Bij de Heren",in Haarlem. Prima verzorgd en fantastisch goed geslepen. Ze was danook erg tevreden over het geboden resultaat.

Daar ik eveneens een probleem had met erg botte messen heb ik deze via de kookwinkel Schelfhorst in Middelburg, eveneens een servicepunt van HSS, laten behandelen. En ook ik was verrukt over de kwaliteit van slijpen van mijn messen. Na verschillende "slijpers" te hebben geprobeert, had ik me voorgenomen om hier maar geen geld meer aan uit te geven. Ik heb nu voor altijd mijn adres gevonden. Over de kwaliteit van het slijpen en de service, die ze bieden, ben ik zeer tevreden.Daarom voor mij geen doehetzelf apparaatjes e.d meer, waarmee je je messen meer verknoeit dan goed maakt, maar een moderne slijperij met een ouderwetse kwaliteit.
Website bron


Perfecte messen wederom voor goede prijs:
Ik heb mijn koksmessen laten slijpen (sabatier,swinckels en bocuse).
Ze zijn weer als nieuw en zoals altijd zijn ze zo scherp dat je ze haast niet durft aan te raken.
Ik heb vorig jaar al met de Hollandse Slijpservice te maken gehad. Ik had met mijn stomme kop een nep set Globals gekocht. Deze kon ik toen gratis laten slijpen om aan te tonen dat ze nep waren.
Perfecte service.
Website bron

Janet Weststrate
Al sinds mijn jeugd ken ik de slijpservice van de familie Passieux uit Goes. Deze week ontving ik een aantal Zwilling/Henckels koksmessen terug uit de slijperij die zelfs beter snijden dan destijds bij het kopen ervan.
toegevoegd op 23-08-2011
Website bron

Scherp als nieuw:
Ondank het gebruik van een slijpsteen en een wetstaal was het na 10 jaar was toch echt nodig mijn messen te laten slijpen. Wel met enige reserve aagezien ik niet mijn Global messen verkeerd geslepen zie. Als proef mijn koksmes en rechtshandige Deba. De laatst gebruik ik erg veel een mes wat perfect in mijn hand ligt. Ze zijn beide in perfectie geslepen. Het is alsof ik een nieuwe set messen heb. Mijn Deba gaat weer, als door boter, dooor wat ik hem aan bied. Voor mij is het zeker ook mijn overige messen gaan naar de Hollandse Slijpservice.
Website bron
 

Geweldig, wat ben ik blij dat ik jullie gevonden heb.
Kan zelf best wel gereedschap slijpen, zoals beitels, schaafmessen en houtsnijmesjes.
Maar keuken messen lukte me nooit optimaal…en toen vond ik de Hollandseslijpservice…messen bij een inleverpunt gebracht en na slechts 4 dagen weer opgehaald, wat een service!!!!
En het resultaat?, werkelijk uitstekend, de lemmeten zien er beter uit dat toen ik ze (jaren terug alweer) nieuw kocht.
Een genot om er mee te snijden…daar word ik nou vrolijk van!
Ga zo door met slijpen.
Groeten J. de Ruiter uit Delft, liefhebber van écht scherpe messen!


Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam in de Horecakeuken en heb op vele plaatsen gewerkt in binnen en buitenland. Ook mijn messen moesten regelmatig worden geslepen. Door een collega werd ik gewezen op het servicepunt in Amsterdam waar ik mijn messen kon afgeven.
Maar eerst heb ik de website van de Hollandse Slijpservice bekeken alvorens ik messen heb weg gebracht naar Studiobazar.
van de week mijn messen weer afgehaald en kan niet anders concluderen dat ik deze kwaliteit nog nooit in me handen heb gehad. Voor mij is er nu maar 1 slijper die nog aan mijn gereedschappen mag komen.  TOP service en kwaliteit.
Website bron
 
Wilma de Ruyter
Geweldig dat we eindelijk een goede messenslijper gevonden hebben. Ongelooflijk scherp en mooi geslepen. Binnenkort volgen alle messen uit de keuken van het restaurant.
toegevoegd op 09-02-2011
Website bron


Een aantal jaar geleden hebben we goede koksmessen gekocht. Deze messen zijn nu meerder keren geslepen door de leverancier van de messen. Helemaal tevreden waren we hier nooit over; ze waren wel scherp maar toch voelde het niet goed.
De messen zijn nu door kookwinkel Koks en Keukenmeiden uit Harlingen opgestuurd naar de Hollandse slijpservice. Binnen ween week waren ze terug en wat een verschil. Voor het eerst zijn de messen nu echt scherp! Wat een verschil!! Ons adres hebben we gevonden.
 
E. Matla


Gisteren (14 april) messen in een keurige verpakking retour ontvangen. Wat een feest!!! Messen zijn uitzonderlijk goed geslepen / gepolijst. En zoals velen al vermeld hebben zien ze er zelfs beter uit toen ik ze kocht. Geweldig! Ik heb de messen al geruime tijd, maar vond het uiteindelijk toch wel nodig om ze eens professioneel te laten slijpen. In eerste instantie heb ik ze een paar weken terug laten slijpen via een winkel in Utrecht (aan de gracht). Maar dat was een grote teleurstelling. De messen zouden geslepen worden door een professional die bij Wusthof gewerkt had. Messen waren sowieso niet gepolijst, en daardoor vol met bramen en 2 messen waren totaal verkeerd behandeld. Verkeerde keuze!! De opluchting was daarom groot toen ik zag hoe de messen mij toelachten :) nadat ze bij HSS geweest waren. Ik heb hier van geleerd, mijn messen zullen daarom in het vervolg alleen nog maar bij HSS geslepen worden. Een aanrader voor iedereen die weet wat goede messen voor een (hobby) kok betekenen. Nogmaals bedankt voor de uitstekende service, ik ben weer helemaal blij met m'n set :)
Website bron.

Wij waren erg blij met de aanvulling op ons zilveren bestek.
Zes prachtige antieke messen en vorken lagen te glimmen in de doos.
Helaas hadden we geen ervaring met antiek spul. Nadat we de messen een keer hadden gebruikt hebben we ze 24 uur in de afwasmachine laten liggen en toen het wasprogramma afgedraaid.
Het resultaat was desastreus; de lemmeten waren fors gecorrodeerd; het mooie was er helemaal van af.
Via Google de HSS gevonden en de locale contactpersoon bleek om de hoek te zitten. Van tevoren even gebeld; het leek mogelijk de schade te herstellen.
Na een paar dagen was het spul al weer terug. Voor 15 euro zijn de messen gepolijst en is een braam weggewerkt.
We zijn zeer tevreden over het resultaat, de messen zijn weer als vanouds, vakwerk!
Pieter Grijpink
Nb; En voortaan gaan we natuurlijk lekker ouderwets afwassen


Na lang zoeken naar een adres om mijn messen te kunnen laten slijpen, heb ik mijn messen afgegeven bij de kookwinkel Oil&Vinegar in Eindhoven. Zij stuurden mijn messen door naar de Hollandse Slijpservice....en toen ik mijn Wusthof messen terug ontvangen had, kon ik alleen maar denken "had ik dit maar eerder gedaan"! Mijn messen kwamen vlijmscherp terug, netjes verpakt en voorzien van een pleister! Het is nu weer een genot om in de keuken te staan en met mijn vlijmscherpe messen aan de slag te gaan!
Bedankt Marij Eindhoven.
Website bron.


Beste mensen van de HSS,
Heb bij Kookaburra in Roosendaal mijn door jullie geslepen keukenmessen en grasmaaiermes vorige week opgehaald en kan niet anders zeggen: had ik ze maar eerder naar jullie gebracht. Geweldig geslepen en méér dan scherp. De messen snijden beter dan toen we ze nieuw hadden gekocht. Zo goed zelfs dat de door jullie bijgeleverde ‘blauwe pleisters’ al gebruikt zijn. Gelukkig oppervlakkige sneetjes. Dat ligt niet aan het slijpen maar aan mijn eigen onvoorzichtigheid.

Met vriendelijk groet,
Wim van den Bergh
RoosendaalBeste mensen van de Hollandse Slijpservice,
 
Na veelvuldig gebruik was mijn koksmes zo bot als wat. Mijn broer die regelmatig bij mij komt koken, mopperde steeds op mijn mes. Dus besloot ik een nieuw mes te gaan kopen bij Apriori in Valkenswaard. Al pratende vertelde de verkoopster dat ik mijn oude mes kon laten slijpen bij de Hollandse Slijpservice. Nooit van gehoord. Maar omdat ik veel kookspullen bij Apriori koop en altijd tevreden ben over hun producten ging ik op dit advies in.
Zaterdag mijn mes gebracht, donderdag weer opgehaald.
Zeer voorzichtig haalde de verkoopster het mes uit de verpakking om mij het resultaat te laten zien. Ik zag meteen dat het vlijmscherp moest zijn. Opgetogen naar huis gefietst en meteen mijn mes uitgeprobeerd. Fantastisch!!
Morgen komt mijn broer weer eens koken. Wat zal hij opkijken. En als hij een bot mes heeft, weet ik waarheen ik hem moet verwijzen.
 
Hollands Slijpservice: Bedankt.
 
Angeline Ruiter
Valkenswaard


Jaren geleden werkte ik als kok en later als uitbeender. In die tijd sleep ik mijn messen zelf.Heb nadien meerdere keren mijn kostbare gereedschap bij een lokale slijpboer laten slijpen ( lees verzieken). Daardoor was ik nu erg huiverig om mijn messen te laten slijpen, maar na zoeken op internet kwam ik op jullie site terecht en dat gaf mij enigzins vertrouwen. Een dag voor ik op wintersport ging bracht ik mijn messen naar een plaatselijk depo. Daar werd mij verzekert dat alles in goede handen was. En inderdaad na mijn vakantie de messen opgehaald. En ik ben meer dan 100% tevreden. Bedankt voor de goede service, als het weer nodig is breng ik mijn messen weer in  vol vertrouwen naar jullie toe.

Vriendelijke groeten Patrick Smith.


Hallo Hollandse Slijpservice,
Had al heel lang een bot vleesmes van het merk Sabatier diamant. Ik wilde het niet zo maar afgeven om te slijpen bij iemand die ook schoenen repareert. Dus gezocht op internet en toen kwam ik via een kookwinkel terecht bij de Hollandse Slijpservice. Mes bij de kookwinkel afgegeven en na een kleine week kreeg ik het vlijmscherp terug. Eerlijk gezegd was het nog nooit zo scherp geweest. De bijgevoegde pleisters vond ik erg komisch.
 
Marij


Hallo,
Gisteren (4 febr 2011) mijn messen weer opgehaald bij Odette in Oosterbeek. Snel terug en niet duur. En die pleister die jullie erbij gedaan hadden, kwam goed van pas. Ik had hem 's avonds meteen al nodig.
Dank voor de goede service en mijn volgende set messen komt binnenkort jullie kant op.
Groeten uit Duiven
Marion 


Voor de eerste keer drie messen laten slijpen bij de Hollandse Slijpservice en meteen helemaal tevreden.
Alle telefonisch gemaakte afspraken zijn prima nagekomen.
Op vrijdag verstuurd en op woensdag weer vlijmscherp in huis!
Drie messen professioneel geslepen voor nog geen dertig euro. Goede verpakking, duidelijke rekening, heldere instructies voor het onderhoud en bovenal een pleister als goede grap!
Wij zijn helemaal tevreden en weten jullie goede service weer te vinden als de messen het weer nodig hebben.
Met scherpe messen kunnen we weer fijn koken in de december maand.
Met dank en groet.
Bas en Martine


Superservice
jajaja (gisteren) 22-12-2010
Ik had een ander mes besteld dan ik dacht. Toen ik aangaf deze te willen ruilen was was dit geen probleem. Op mijn mails kreeg ik ontzettend snelle reacties en de service was super. Omruilen was geen probleem en een ander mes werd zelfs met korting geslepen als ik deze gelijk mee stuurde.
Echt een aanrader!

Geachte heer Passieux,
We hebben voor een paar jaar in Goes gewoond.
Bij u scharen gekocht en destijds ook laten slijpen.
Juist dat lukt me hier niet, lijkt nergens op!
Ben zo vrij een schaar naar u toe te zenden en zou u deze alstublieft kunnen herstellen en slijpen.
Er komen nog een aantal scharen uw kant op.
Bijvoorbaat mijn dank.

Hoogachtend J. van Corendonk
Landgraaf


Na 10 jaar zoeken heb ik eindelijk een goede vertrouwde slijpservice gevonden via Google.
Via  de firma van Hengstum in Houten heb ik mijn messen vakkundig laten slijpen.
Toen ik mijn messen daar bracht bleek dat de messen werden afgehaald door de Hollandse Slijpservice, ik had daar nog nooit van gehoord.
Daar mijn messen zo bot waren dat ik er niets meer mee kon,heb ik  afgewacht wat het resultaat zou zijn.
Ik had eerder overwogen gewoon nieuw te kopen.
Echter tot grote verbazing waren mijn messen na het slijpen zelfs scherper dan nieuw bij de aankoop.
Ik kan het iedereen van harte aanbevelen, ook al denk je een nieuw scherpmes te kopen. Een nieuw mes is dus gewoon bot!
Geslepen door de HollandseSlijpService is echt een openbaring......
Bedankt voor het geleverde vakwerk, mijn verwachingen zijn ver overtroffen!

Met vriendelijke groeten,
Gerard van de Vecht  Utrecht.


Recensie restauratie van messen:

Na jarenlang in keukens te hebben gewerkt, waarbij mijn messen veel werk hebben verzet, was het hard nodig om mijn messen weer eens te laten slijpen. Enige tijd geleden, tijdens een cateringklus samen met een kennis, irriteerde ik mij namelijk mateloos aan mijn messen want deze bleken wel erg bot te zijn. Aanzetten lukte nog wel maar scherp werden ze er niet van. In het verleden heb ik ze bij verschillende bedrijven laten slijpen maar nooit naar volle tevredenheid. Scherp waren ze dan wel, dus functioneel, maar óf het mes was erg ingekort qua lemmet óf de slijprand was erg groot. Vaak kreeg ik 'verouderde' messen terug die eerder mishandeld dan behandeld leken. Erg blij werd ik er dan ook niet van. Daarom heb ik deze keer ruim de tijd genomen om verschillende opties na te gaan om zo hopelijk de beste keuze te maken.
Lees verder

Hoi Miekelis,
Ik gebruik al jaren een Felco snoeischaar welke we jaarlijks 1x laten slijpen bij Passieux in Goes.
www.hollandseslijpservice.nl
Met een Felco snoeischaar kan je takken snoeien van 3-4cm dik, tenminste als de snoeischaar pas is geslepen.
Nou succes met je keuze van je snoeischaar.
Corry Karelse
Website: tuin.startpagina.nl

Is dat scherp?
De messen kunnen véél scherper dan dat .............ze kan maken!
Vroeger kwam ik altijd bij kookwinkel 'de huismuis' in Haarlem voor mijn slijpwerk. Dit werd door ........... geslepen. Ik vond het snel weer bot terwijl ik het mes toch elke keer deed aanzetten. Een kennis vertelde mij dat er een nieuwe kookwinkel in haarlem zat (Bijde Heren) en sinds die tijd ben ik daar vaste klant, want die laten hun slijpwerk verzorgen door de hollandseslijp service. Die slijpen dus echt eng scherp!
Mijn brood- en keukenmessen laat ik dan ook nergens anders meer slijpen. Als ik zie wat andere slijpers met mijn broodmessen hebben gedaan! Er is niets meer van over ;(
Website: RVU.nl forum

Scherpe messen
Hoi Rein, wij hebben al 3 x naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van deze slijpservice, hollandseslijpservice.nl
De 1e keer dat wij onze keukenmessen terug kregen, wisten we niet dat onze messen zo scherp konden zijn.
Ik werk zelf in de horecakeuken en ben chef-kok bij een specialiteitenrestaurant in Amsterdam.
Hier heb je ook een paar slijpers zitten waar we onze messen voorheen wel eens brachten. Tot we bij deze slijpservice terecht kwamen. Een wereld van verschil in resultaat. Een echte aanrader dus. Ze slijpen daar ook scharen en andere gereedschappen maar daar heb ik geen ervaring mee.
Succes, Hans De Haas
Website: RVU.nl forum


Geslepen
Ik heb mijn messen naar HSS gezonden. Vrijdag's verzonden, op woensdag weer in huis. Ik ben zeer tevreden over de goede en snelle service. Superscherp!
Website: RVU.nl forum

We zijn naar de markt geweest en ik heb m'n mes weer terug. Wowwww, dat is scherp, zo is het nog nooit geweest! Dus mensen, als jullie botte messen en/of scharen hebben, breng ze naar een van de servicepunten! Ik kan het van harte aanbevelen! Ze hebben trouwens wel humor daar, er zat een mapje met een paar pleisters bij.
Website: libelle.nl forum

Ik ben ook al de hele dag met van alles bezig, een paar boodschapjes gehaald zo hier en daar. En mijn dure koksmes bij een servicepunt van de Hollandse slijpservice ingeleverd. Ik hoop dat het nu straks eindelijk eens goed scherp is, maar er is me al verteld dat dat zeker het geval zal zijn. We wachten het af.
Website: libelle.nl forum

Ik heb een Leatherman Charge TI en Buck Finger groved folding hunter 110 en een hele verzameling japans voor in de keuken, Global en Kai Shun en nog heel wat ander spul dat het vermelden hier niet echt waard is.
Voor het slijpen dacht ik altijd dat mijn Gatco setje ideaal was, maar ik heb sinds kort de Hollandse slijpservice ontdekt. Zij slijpen je messen dus echt eng scherp. Alle messen die ik hen tot heb toevertrouwd (alleen mijn minst gebruikte Globals) zijn nu letterlijk zo scherp dat je je er mee kan scheren.
Website: luchtbuks.net forum

De hollandse slijpservice slijpt met de hand op leren schijven met in eigen beheer ontwikkelde slijppasta's/-vetten. Een beetje het pricipe zoals de oude barbiers hun scheermessen slepen.
Ik ben ook wel een beetje thuis in het slijpen en bij enkele goede messen lukt het mij zelf ook om scheermesscherp te krijgen, maar het resultaat van de hollandse slijpservice overtreft echt mijn stoutste verwachtingen.
Normaal zou ik nooit mijn messen aan anderen toevertrouwen, ware het niet dat ik een behoorlijk gehavend keramisch mes had gekregen en daar een slijpservice voor zocht en heb gevonden. Ik heb toen meteen een aantal messen meegestuurd waar ik minder aan gehecht ben en met resutaat, zelfs een nieuwe Kai Shun is (net) niet zo scherp als de messen die zij voor je geslepen hebben, maar ik geloof niet dat samurai zwaarden in hun standaard pakket zitten.
Ik kan het echt iedereen aanraden, zelfs de verstokte en geoefende zelfslijper.
Website: luchtbuks.net forum

Wat slijpen betreft is dit overigens een hele goede: hollandseslijpservice.nl/
heb er zelf (nog) geen ervaring mee, maar ik hoor er alleen goede verhalen over, zelfs gloednieuwe messen krijgen ze scherper.
Ook handig is dat je je mes bij aangesloten kookwinkels kan afleveren, hoef je dus niet helemaal naar zeeland om je mes weg te brengen.
Website: luchtbuks.net forum

Snelheid en nette afhandeling, lekkere koffie als u even moet wachten.
En het belangrijkste is het vakmanschap dat er geleverd wordt.
Kom zelf uit Weert en tijdens een familiebezoek even langs Passieux / Hollandse SlijpService in Heinkenszand.
Tot volgende keer, kom ik weer mijn messen en scharen brengen om te slijpen. Top zaak!
Groeten,
A. Zegers uit Weert
Website: Bedrijveningoes.nl


Alles is top!
Advies, kwaliteit en service.
Al jaren vaste klant, heb ook verschillende scharen van huismerk Passieux.
van der Weele
Website: Bedrijveningoes.nl

De beste vakman ( slijper) op het gebied van messen en scharen.
We komen jaarlijks uit Amsterdam naar Goes en brengen dan tevens alle keukenmessen uit het restaurant naar Passieux. Voor ons is er geen betere messen slijper!
Ga zo door en tot weder ziens.
Ronnie Kools te Amsterdam
Website: Bedrijveningoes.nl

Al meer dan (32 jaar) laat ik mij scharen en messen slijpen bij Passieux .
Toen ik klein was (een jaar of 7) kwam Passieux altijd met zo'n blauwe bus in de straat, ik vond dat geweldig en ging altijd kijken. Mijn ouders gaven altijd hun messen en scharen om te slijpen. En nu doe ik precies het zelfde.
Vroeger kwam Passieux aan de deur maar nu geef ik het af in Goes in de kookwinkel.
Ik geloof niet dat er een beter adres is voor je slijpwerk.
Bij Passieux snijd of knipt je mes of schaar beter dan dat je nieuwe koopt.
Groeten uit Tholen
J. Gelok Tholen
Website: Bedrijveningoes.nl


Ik laat persoonlijk mijn scharen en tondeusekoppen al meer dan 17 jaar slijpen bij Passieux, tegenwoordig de Hollandse Slijp Service. Een vakman 1e klas!!
Jerry
Website: poedelpagina.nl prikbord

De Hollandse SlijpService gaat verder waar andere stoppen…en dat is zo! Bij mijn vorige "messenslijpers" merkte ik dat de messen na enkele dagen alweer bot waren, aanzetten op een aanzetstaal werkte niet echt. Bij de Hollandse SlijpService komen de messen en scharen verbazingwekkend scherp binnen en ze blijven dan ook heel lang scherp. Scherper dan ik ooit in mijn handen heb gehad!
In Dubai heb ik dan ook zeker profijt gehad van de geslepen messen van de Hollandse SlijpService en uiteraard ook tenheden dagen  in de keuken van Villa Copera. Om gebruik te maken van de slijpdiensten gaat dit via de website van de Hollandse SlijpService of de slijp servicepunten waar men het zelf kan brengen. Het is dan ook een groot gemak: je bepaald zelf hoeveel en wanneer je het gereedschap laat afhalen en terug bezorgen. Geen probleem en vertrouwd!
Op mijn woord ( Toine Smulders & kampioenskok)  De Hollandse SlijpService is ook zeker meer dan een gouden medaille waard!
Toine Smulders


In Goes (Zeeland) zit mijn slijper
1 a 2 x per jaar laten slijpen is een genot om mee te werken. (
pleisters in huis!)
De messen zijn zeker 3x scherper dan nieuw!! ( ja , ook Global)
Omdat ik al jaren werkzaam ben in de Horeca en op vele plaatsen mijn
messen heb laten slijpen, ben ik nooit een betere slijper tegen
gekomen.
Om het beste uit de pan te halen, doe je dat met het beste gereedschap
en ingredienten!
 

Disclaimer Beoordeel Hollandse Slijpservice op Preferenso.nl